ROTTERDAM - De kijker van Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, kan opnieuw helpen bij het oplossen van misdrijven. Deze week zijn dat er vijf.

Getuigen

Er worden getuigen gevraagd van een beroving in Zwijndrecht en een steekincident aan de Salamanderveen in Spijkenisse. Aan de Salamanderveen werd een 25-jarige Belg neergestoken die daar zeer zwaar gewond bij raakte. De politie is op zoek naar onder andere een aantal fietsers.

Beelden
Naast deze twee getuigenoproepen worden beelden getoond van verdachten in drie verschillende zaken; een mishandeling bij het Centraal Station in Rotterdam en een babbeltruc in Rotterdam en in Overijsel. Naar aanleiding van de babbeltruc in Overijsel werd er onder andere gepind in Rotterdam. Daarvan zijn heel goede beelden.

Kijken dus, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.