ROTTERDAM - Dinsdagochtend vroeg is een horecazaak aan de 2e Middellandstraat beschoten. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen of mensen die informatie hebben over dit incident.

Half vijf ’s morgens belt iemand het alarmnummer van de politie omdat de melder een schot hoort en twee jongens ziet wegrennen. Na onderzoek ter plaatse blijkt in het raam van een horecazaak een kogelgat te zitten en de Forensische Opsporing vindt op straat een huls.

De politie doet nader onderzoek en komt daarvoor graag in contact met mensen die informatie hebben die voor het onderzoek interessant kan zijn. Ook mensen die beschikken over camerabeelden, van een bewakingscamera, deurbelcamera of dashcam in de omgeving van de 2e Middellandstraat worden gevraagd om te kijken of er tussen 4.00 en 5.00 uur dinsdagmorgen iets relevants op de beelden te zien is.

Contact
Heeft u informatie voor de politie, dan kunt u bellen met 0900-8844 of uw tip achter laten onder dit bericht. Blijft u liever anoniem, dan kunt u terecht bij M. via 0800-7000. Wilt u een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen dan kunt u contact opnemen met 088 - 661 77 34.

Beloning voor tip vuurwapen
Als reactie op de vele schietpartijen in de openbare ruimte en om te voorkomen dat er slachtoffers vallen, heeft de hoofdofficier van justitie in Rotterdam een beloning uitgeloofd voor tips die leiden tot het vinden van vuurwapens. Wil je meer weten over deze tipgeldregeling? Klik dan hier.