VLAARDINGEN - Gistermiddag is een 30-jarige vrouw uit Vlaardingen overleden aangetroffen in een woning aan de Pieter Karel Drossaartstraat. Twee mannen uit Vlaardingen zijn aangehouden. Hun rol wordt onderzocht. De politie is een groot onderzoek (TGO) gestart en gaat uit van een misdrijf. Meer informatie en camerabeelden zijn heel erg welkom.


Een 40-jarige man en een 25-jarige man, beiden uit Vlaardingen, meldden zich woensdagmiddag rond 17.00 uur aan het politiebureau in Vlaardingen. Op basis van wat zij vertelden, zijn agenten naar de woning gegaan en troffen zij daar de vrouw overleden aan. De twee mannen zijn aangehouden en worden verhoord door de recherche. Hun rol wordt onderzocht.

Ondanks dat er twee aanhoudingen zijn verricht, is het nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Het onderzoek is in volle gang en daarom kunnen we alle informatie en/of camerabeelden (denk ook aan dashcambeelden en videodeurbelbeelden) rondom deze zaak heel goed gebruiken. We zijn ook op zoek naar beelden van of informatie over de dagen voorafgaand aan 12 juli. Dus is u iets opgevallen in de afgelopen dagen of heeft u andere informatie, ook al is de informatie die u heeft voor uw gevoel nog zo weinig, neem dan contact op via één van de onderstaande manieren.

Deel uw informatie

U kunt uw tip doorgeven door (gratis) te bellen naar 0900-8844 of door het tipformulier hieronder in te vullen. U kunt daar ook gelijk foto’s of videobeelden uploaden. Anoniem uw tip doorgeven kan natuurlijk ook, dat kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt met informatie ook terecht bij het Team Criminele Inlichtingen. Het team TCI van de politie is getraind in het vertrouwelijk en in het geheim inwinnen van informatie van tipgevers die beschermd moeten worden. U kunt uw informatie veilig en afgeschermd bij hen kwijt via 088 - 661 77 34.

TGO gestart

Voor deze zaak is een TGO (Team Grootschalige Opsporing) gestart. Dat wil zeggen dat zo’n twintig rechercheurs zich bezighouden met deze zaak.