SPIJKENISSE - Een 17-jarige jongen uit Spijkenisse raakte donderdagmiddag zwaargewond bij een steekincident. Hij werd gewond aangetroffen op de Salamanderveen en is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Over de toedracht is nog veel onduidelijk en de politie spreekt graag met getuigen.

Even na 17:00 uur werd 112 gebeld. Toegesnelde agenten troffen de jongen met een steekwond in zijn buik op een fietspad aan. Op dat moment was hij nog aanspreekbaar, maar zijn toestand ging snel achteruit. Met een spoedtransport werd hij naar een ziekenhuis vervoerd waar hij direct is geopereerd. Over wat voorafging aan het steekincident en wie betrokken zijn, is nog veel onduidelijk. Net als over de locatie waar de jongen gestoken is. Dat is vermoedelijk niet op de Salamanderveen gebeurd, maar in de buurt ervan. Onderzoek in de omgeving heeft nog niet tot aanhouding van een verdachte geleid.

Was u getuige? Heeft iets gezien of gehoord in de omgeving van de Salamanderveen en heeft u nog niet met de politie gesproken? Heeft u camerabeelden? Neem dat contact met ons op. Dat kan ook anoniem.