ROTTERDAM - Een 14-jarige jongen raakte maandagavond gewond bij een steekincident op de West-Kruiskade. Twee jonge vrouwen van 17 jaar uit Vlaardingen en Rotterdam werden kort erna aangehouden. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie spreekt graag met getuigen.


Even na 21:30 uur werd melding gemaakt van het incident dat ter hoogte van een tramhalte op de West-Kruiskade plaatsvond. Agenten troffen de jonge Rotterdammer gewond aan op de Diergaardesingel en hij is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. Direct hierna werd een onderzoek gestart en onder andere gesprekken met getuigen leidde naar de twee 17-jarigen. De twee jonge vrouwen zijn voor verhoor overgebracht naar een politiebureau. Ze zitten nog vast.

Getuigen
Wat vooraf ging aan het steekincident wordt onderzocht. Om een compleet beeld te krijgen spreekt de recherche van district Rotterdam-Stad graag met getuigen. Heeft u informatie of beelden? Bel dan 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier. Daar kunt u ook beelden uploaden. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.