ROTTERDAM - Dinsdagmiddag raakte een 19-jarige Rotterdammer gewond bij een steekincident op de Valkeniersweg. Kort erna hielden agenten een 28-jarige Rotterdammer aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid. De politie spreekt graag met getuigen.

Twee mannen spraken met elkaar af voor de verkoop van een telefoon. Die ontmoeting leidde even na 13:00 uur vermoedelijk tot ruzie waarbij het slachtoffer in zijn hand en hoofd weg gestoken. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. Direct startten agenten een onderzoek in de omgeving. Daarbij werd een mes gevonden dat in beslag is genomen. Ook leidde het naar de 28-jarige Rotteredammer die in bezit bleek van een vuurwapen. Ook het vuurwapen is in beslag genomen en de verdachte zit vast. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Verband met eerdere berovingen
De recherche heeft informatie dat de afgelopen dagen soortgelijke verkoopafspraken hebben geleid tot beroving van diverse (telecom)goederen. Daarbij raakte niemand gewond, maar de politie onderzoekt of er een verband is.

Informatie
Was u slachtoffer van een soortgelijke beroving op Rotterdam Zuid en heeft u nog niet met de politie gesproken? Heeft u informatie over het steekincident van dinsdagmiddag? Laat het ons weten.