ROTTERDAM - Drie overvallers sloegen op 25 juli hun slag op de Japarastraat in Rotterdam en beroofden met geweld vier mannen. De politie kan de hulp van getuigen goed gebruiken.

Eén van de vier mannen had rond 18.00 uur op de Japarastraat afgesproken om enkele luxe goederen te verkopen en hij nam drie vrienden mee. Hij stond daar met de anderen te wachten, toen een blauwe Mercedes personenauto aan kwam rijden. Uit de auto stapten drie mannen. De overvallers richtten zich meteen op het slachtoffer en grepen hem vast. Hij werd tegen de grond gedrukt en werd nog getrapt. De vrienden van het slachtoffer werden ondertussen bedreigd met vuurwapens en ook zij moesten spullen afstaan. Na korte tijd reden de drie daders weg.

Getuigen zijn welkom
De politie kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Zag u de overval gebeuren of heeft andere informatie over de daders? Heeft een bewakingscamera of dashcam misschien beelden van het incident? Tip dan de politie op 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Wie liever anoniem blijft, belt met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.