SCHIEDAM - In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een 21-jarige Rotterdammer gewond bij een incident in een woning. Bij het incident werd ook geschoten, het is niet duidelijk of daardoor iemand is verwond. De gewonde man is aangehouden, zijn rol in het incident wordt onderzocht. De politie is op zoek naar meer verdachten.


Rond middernacht belden getuigen de politie dat er een mishandeling had plaatsgevonden in de woning in Schiedam. Toen we daar aankwamen, bleken er meerdere mensen in huis te zijn, onder wie een bebloede man. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Uit het onderzoek blijkt dat er ook een schot gevallen is. Het is onduidelijk of er iemand geraakt is.

Het onderzoek loopt. Er is sporenonderzoek verricht en met verschillende getuigen gesproken. Een aantal verklaart dat er na het incident een aantal mannen is weggerend bij de woning, en dat er een ‘kleine’ auto zou zijn weggereden. De politie hoort graag of er meer mensen zijn die men nog niet gesproken heeft, die iets hebben gezien, iets weten, of op beeld hebben dat kan helpen bij dit onderzoek.

Laat het weten via onderstaand tipformulier, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.