ROTTERDAM - Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van Politie en Openbaar Ministerie, toont wekelijks beelden van misdrijven en daar wordt vaak en veel op gereageerd. Dat gebeurd soms telefonisch, maar ook via de verschillende sociale media. Ook deze week is dat weer het geval en er is een aantal mooie resultaten te melden. Kijk daarvoor donderdagavond naar Bureau Rijnmond.Twee supermarkten


Twee supermarkten zijn kort na elkaar overvallen. Eén vond plaats op de Statenweg en de andere op de Schieweg. De overvallen zouden zomaar dezelfde dader kunnen hebben.

Schieten in Spangen
In de uitzending is ook een item opgenomen van een schietincident in de Rotterdamse wijk Spangen. Er zijn beelden te zien van een verdachte en de politie is op zoek naar aanwijzingen om dit ernstige feit op te lossen.

Verder verschillende resultaten en hernieuwde oproepen. De politie kan niet zonder de hulp van de kijker van Bureau Rijnmond. Kijk daarom naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.