ROTTERDAM -In Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van het Openbaar Ministerie en de politie, worden wekelijks beelden getoond van verdachten van misdrijven. Daar is deze week geen uitzondering op. U ziet beelden van verdachten van een overval, een straatroof, twee schietincidenten, waarbij in één geval een dodelijk slachtoffer viel en een aanrander in Blijdorp.

Bij de overval in Rotterdam werd een bejaarde dame in haar woning belaagd. Zij verweerde zich kranig en de overvaller ging er vandoor. Er zijn beelden van hem. Ook zijn er goede beelden een straatrover in de Schimmelpenninckstraat in Rotterdam.

In Bureau Rijnmond is deze week ook aandacht voor twee schietincidenten, waarbij één man om het leven kwam. Ibrahim Azaim werd doodgeschoten op de Bergselaan en op de Ringdijk in Ridderkerk weigerde het wapen van de belager waardoor het slachtoffer ongedeerd bleef.

Tot slot van de uitzending is er deze week aandacht voor een aanrander in Blijdorp. Vorige werd de verdachte onherkenbaar getoond, waardoor hij in de gelegenheid werd gesteld zich te melden. Dat heeft hij niet gedaan en dus wordt hij nu herkenbaar in beeld gebracht.

Kijk op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.