ROTTERDAM - Rechercheurs hielden deze week weer drie verdachten aan op verdenking openlijke geweldpleging tijdens de rellen in Rotterdam van 25 januari jl. Het gaat om 17, 18 en 21-jarige jongens uit Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

De 17-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel is te zien op de beelden bij vernielingen aan straatmeubilair en het gooien van een scooter op de rijweg. De 18-jarige Rotterdammer is te zien op de beelden bij de brandstichting van een scooter.

De 21-jarige Rotterdammer is te zien op de beelden bij de vernielingen en brandstichting nabij een container en gooien van stenen richting agenten. Op 25 januari werden bijna zestig verdachten aangehouden. Sinds de start van het onderzoek zijn tot nu toe in totaal vierentwintig verdachten aangehouden. Het onderzoek naar de ongeregeldheden gaat onverminderd voort. Meer aanhoudingen worden dan ook verwacht.

Nieuwe beelden
Nog steeds komen nieuwe verdachten in beeld. Donderdag 25 maart tonen we daarom weer beelden van relschoppers in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Alle verdachten zijn zien te zien op https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/07-wie-herkent-de-verdachten-ongeregeldheden-rotterdam.html

Informatie?

Herken jij 1 van de verdachte(n)?
- Bel de gratis tiplijn 0800-6070 of vul het tipformulier in. Vermeld svp altijd het VRDAM nummer wat op de foto staat.
- Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.
- Ook is er de afdeling Team Criminele Inlichtingen waar u uw informatie vertrouwelijk kunt delen. Zij zijn te bereiken via 088-6617734