ROTTERDAM - Zondagavond 8 mei rond 23.50 uur raakte een 33-jarige man uit Delft gewond toen hij op de Geuzenlaan in Rotterdam werd beschoten. Dankzij getuigen die een kenteken noemden, werd kort daarna in Rotterdam-Zuid een auto gezien waarin de verdachten mogelijk zaten. De vier inzittenden werden gearresteerd en zitten nog vast. Met deze aanhoudingen was het onderzoek niet klaar. Op 14 juni werden nog eens drie mannen aangehouden: twee mannen van 20 en 26 jaar uit Zoetermeer en een 32-jarige Rotterdammer.

Het slachtoffer had die dag met een kennis gegeten in restaurant Masha in Capelle aan den IJssel. Hij had daarna deze kennis naar haar woning aan de Geuzenlaan gebracht. De kennis was maar net uitgestapt toen de man zijn auto werd belaagd door een aantal mannen en werd beschoten. Hij was nog wel aanspreekbaar, een omstander bracht hem in zijn eigen auto naar het ziekenhuis.

Informatie en beelden blijven welkom
Nog steeds is het onderzoek niet klaar en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. Beelden van het schietincident en/of informatie die kunnen bijdragen aan dit onderzoek blijven van harte welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche van district Rotterdam Stad of anoniem naar 0800-7000. of via het onderstaand tipformulier