ROTTERDAM - Een 15-jarige jongen uit Rotterdam is donderdag 29 juli overleden aan de gevolgen van diverse steekwonden. Hij werd rond 17 uur gevonden in de bosjes aan de Goedenraadweg in de Rotterdamse wijk Beverwaard. Reanimatie mocht niet meer baten.


Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Wat er aan het steken vooraf is gegaan is onbekend, en er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie is direct een groot onderzoek gestart. In de omgeving is gezocht, wordt met mensen gesproken en kijkt de recherche naar eventuele beschikbare camerabeelden. Informatie van getuigen is daarnaast ook erg waardevol, daarom spreekt de politie daar nu mee.

Naast dat de recherche onderzoek doet, is ook de forensische opsporing aanwezig. Zij hebben de plaats waar het mogelijk is gebeurd ruim afgezet, en met onder meer de hulp van een speurhond worden de beschikbare sporen in kaart gebracht.

Tips

Alle informatie die kan helpen in het onderzoek, is welkom! Heeft u iets gezien? Beschikt u over camerabeelden? Weet u iets dat kan helpen in het vinden van de daders?