ROTTERDAM - Dinsdagmorgen kreeg de politie een melding van een mishandeling aan de Thomas A Kempisstraat. Toen agenten daar aankwamen, troffen ze een gewonde 39-jarige Rotterdammer in de berging van een portiekflat. Op zijn aanwijzen vond de politie een overleden man in een woning. We gaan er vanuit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Zijn identiteit is nog niet vastgesteld. De gewonde Rotterdammer is aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Even voor 08:30 uur hoorde een getuige hulpgroep in de berging en belde 112. Toegesnelde agenten troffen de gewonde Rotterdammer die hen leidde naar de overleden man in een woning in dezelfde portiekflat. Onder welke omstandigheden hij om het leven is gekomen, wordt onderzocht. Daarbij stelt de Forensische Opsporing sporen veilig en wordt onder andere met getuigen gesproken.

De 39-jarige Rotterdammer die in de berging werd aangetroffen, is aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Zijn rol wordt onderzocht. Hij is na behandeling in een ziekenhuis vastgezet voor verhoor.

Informatie?
Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden (denk daarbij ook aan dashcambeelden) die de politie kan helpen in het onderzoek? Dan komen wij heel graag in contact met u via de onderstaande mogelijkheden.