VLAARDINGEN - Een bewoner van het Fonteinkruid in Vlaardingen heeft vanmorgen vroeg twee inbrekers overlopen in zijn huis. Een derde dader stond bij de voordeur. De politie doet onderzoek naar de inbraak en is op zoek naar getuigen en beelden.

De bewoner van een woning aan het Fonteinkruid in Vlaardingen werd vannacht rond een uur of drie wakker van geluiden in zijn huis. Op de overloop van zijn woning zag hij twee mannen waarvan één een mes in zijn hand had. Op het moment dat de bewoner de inbrekers zag, zwaaide de inbreker met het mes naar hem. De bewoner begon te schreeuwen en joeg ze zijn huis uit. Beneden bij de voordeur zag hij nog een derde man. Met zijn drieën renden de daders weg in de richting van de Holysingel.

Heeft u de inbrekers ergens tussen 3.00 en 4.00 uur zien rennen in de buurt van het Fonteinkruid in Vlaardingen? Ze waren alle drie donker gekleed en worden geschat rond de 25 jaar. Of heeft u camerabeelden van een dashcam of deurbelcamera daar in de omgeving waarop de drie te zien zijn? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Heeft u iets gezien of gehoord maar wilt u liever anoniem uw informatie delen, bel dan 0800-7000.