ROTTERDAM - Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van politie en Openbaar Ministerie, besteedt deze week onder andere aandacht aan twee overvallen en twee gevallen van bankpasfraude.

De overvallen werden gepleegd op een supermarkt aan de Slinge en een belwinkel aan de Franselaan, beiden in Rotterdam. Van beide overvallen zijn beelden beschikbaar en de politie hoopt dat de kijker van Bureau Rijnmond kan helpen bij het oplossen van deze misdrijven.

Helaas ook deze week weer aandacht voor twee slachtoffers van zogenaamde bankpasfraude. De pinners van beide zaken staan op beeld en worden in Bureau Rijnmond getoond.

Nog steeds is de politie op zoek naar de identiteit van verschillende verdachten naar aanleiding van de geweldplegingen tegen politiemensen voor en na de voetbalwedstrijd Feyenoord-Utrecht van mei 2021. Er worden beelden van verdachten getoond.

Wilt u helpen misdrijven op te lossen? Kijk dan naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.