ROTTERDAM - Donderdagmiddag is er een nieuwe aflevering van Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie. Zij vragen de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven.

In deze aflevering wordt aandacht besteed aan twee overvallen, een schietincident en een geval van spoofing. Spoofing is een manier van fraude, waarbij het slachtoffer gebeld wordt door de ‘bank’ dat de rekening gehackt is. Weten hoe het verder werkt? Kijk morgen naar Bureau Rijnmond. Er zullen nl ook beelden worden getoond van één van de verdachten.

Daarnaast is er een item over het begrip ‘uithalers’. Vaak jonge jongens die in de haven worden ingezet om verdovende middelen uit containers te halen. Dat dat zeer onwenselijk is en zeker niet zonder gevaar, zal duidelijk worden gemaakt. Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.