ROTTERDAM - Een kleine supermarkt aan de Schieweg is dinsdag 24 september rond sluitingstijd overvallen door een man met een vuurwapen, maar die vertrok kort later zonder buit. Hij verdween in de richting van de Bergselaan. De politie is naar hem op zoek.

Op dinsdag 24 september om ongeveer 20.45 uur kwam een man de supermarkt binnenlopen. Op dat moment was alleen de eigenaar van de zaak aanwezig. Hij was in het magazijn aan het werk. Toen hij iemand de winkel in hoorde komen liep hij het magazijn uit en zag de overvaller staan met een vuurwapen. Daar werd hij mee bedreigd en hij moest geld en sigaretten afgeven. De eigenaar was dat niet direct van plan en het duurde de overvaller kennelijk allemaal een beetje te lang. Hij verdween plotseling zonder buit.

Getuigen
De politie heeft diverse sporen onderzocht en beelden bekeken, maar er is nog geen verdachte aangehouden. Bent u getuige geweest, heeft u andere informatie of camerabeelden die de politie kan helpen, neem dan contact op met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, via 0800 7000.