ROTTERDAM - Vanmorgen zijn na een schietincident in Charlois twee verdachten aangehouden. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Op dinsdagmorgen 21 september rond 06.15 kreeg de politie melding van een schietincident in de Rotterdamse wijk Charlois. Er zou in de lucht zijn geschoten op de Stellendamstraat. Gelukkig raakte niemand gewond. Toen agenten aankwamen op de plek van het incident troffen zij een 20-jarige man uit Rotterdam in een auto aan. In deze auto lag een vuurwapen dat direct in beslag is genomen. De man is aangehouden voor vuurwapenbezit. Even later troffen agenten ook een 19-jarige vrouw aan die bij het incident geweest zou zijn. Ook zij is aangehouden.

Heeft u informatie?
De recherche doet momenteel onderzoek naar het schietincident en de rol van beide verdachten. Om te achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld zijn we op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u andere belangrijke informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of tip gemakkelijk via onderstaand tipformulier.