ROTTERDAM - Bij een coffeeshop aan de Slaghekstraat in Rotterdam heeft in de nacht van 31 augustus op 1 september een explosie plaatsgevonden. Om 02.24u vond de ontploffing plaats, waarbij flinke schade ontstond aan de gevel van de coffeeshop, maar waarbij niemand gewond raakte.

De politie onderzoekt wat er precies is ontploft en doet buurt- en sporenonderzoek. Meerdere ruiten van de shop raakten vernield en ook geparkeerd auto’s raakten beschadigd door rondvliegend glas. Een aantal omwonenden moest tijdelijk hun woning verlaten, maar kon na korte tijd weer terug hun huis in.

Beelden en getuigen welkom
De politie kan camerabeelden en de hulp van getuigen goed gebruiken. Zag u het incident gebeuren of heeft u beelden van de locatie, voor, tijdens of na de explosie, bijvoorbeeld van een dashcam of deurbelcamera? Alle andere informatie die de politie helpt in het onderzoek is uiteraard ook van harte welkom. Vul dan onderstaand tipformulier in of bel met 0900-8844 en vraag naar de recherche van district Rotterdam-Zuid. Blijft u liever anoniem? Bel 0800-7000.