RIDDERKERK - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de Kievitsweg in Ridderkerk dinsdag 15 maart rond 14.00 uur. Hierbij waren twee mannen betrokken die reden op een groene scooter met wit front.

Uit onderzoek blijkt dat de twee mannen na de mishandeling mogelijk naar het Slangenburgerf in Rotterdam-Beverwaard zijn gereden. De politie wil de route die zij genomen kunnen hebben achterhalen en is dan ook op zoek naar mensen die camerabeelden hebben waarop de mannen op de scooter te zien zijn. Het gaat dan om de weg tussen het parkeerterrein van voetbalvereniging Bolnes aan de Kievitsweg in Ridderkerk en het Slangenburgerf in Rotterdam-Beverwaard.

Het slachtoffer zag de mannen op de scooter rijden met een fiets die zij aan de hand meevoerden. Zij lieten de fiets achter op de parkeerplaats van de voetbalvereniging. Omdat het slachtoffer dit vreemd vond, belde hij de politie. Terwijl hij dit deed, kwamen de mannen terugrijden en mishandelden hem. Hij raakte zwaar gewond.

Ook als u andere informatie heeft waarmee u de politie mogelijk verder kunt helpen in dit onderzoek, aarzel dan niet en neem contact op via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook, bel dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.