SCHIEDAM - Op donderdagmiddag 29 februari rond 13.30 uur heeft een overval plaatsgevonden op een juwelier aan de Hoogstraat. De drie daders sloegen na het incident op de vlucht. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer weten.


De schrik zat er goed in bij medewerkers van een juwelier toen de mannen de winkel overvielen. Na enige tijd gingen de overvallers er met waardevolle spullen uit de winkel vandoor, de slachtoffers geschrokken achterlatend. Toegesnelde agenten konden na onderzoek direct drie verdachten aanhouden. Ondanks deze aanhoudingen komt de politie graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben voor, tijdens of na het incident in de buurt van de Hoogstraat.

U kunt ons helpen

Heeft u de overval zien gebeuren of de daders voor of na het incident gezien? Neem dan contact op met de politie via onderstaande contactmogelijkheden. Ook camerabeelden zijn zeer welkom. Contact opnemen kan via 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Meld dan misdaad anoniem via de knop hieronder.