SCHIEDAM - Woensdagavond is een supermarkt op de Prof. Kamerligh Onneslaan in Schiedam overvallen door twee mannen. Zij kwamen om ongeveer 20.45 uur de winkel binnen en bedreigden het personeel met een wapen. Zij gingen er daarna met een geldbedrag vandoor op een rode scooter. Er raakte gelukkig niemand gewond.


Kort na de vlucht kregen de overvallers op de rotonde van het Lorenzplein een aanrijding met een andere scooter. Eén van de overvallers vluchtte verder op zijn scooter (waar schade aan zat) in de richting van Rotterdam. De andere overvaller ging er te voet vandoor in de richting van de Celsiusstraat.

De politie stelt een nader onderzoek in en heeft inmiddels al getuigen gehoord. Het is echter heel belangrijk een goed beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd, zowel bij de overval als bij de aanrijding die daarop volgde.

Bent u getuige geweest, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, belt u dan met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, op 0800-7000.