ROTTERDAM - In deze aflevering van Bureau Rijnmond laat de politie onder andere beelden zien van een overvaller en een inbreker.

De eerste zaak in de uitzending is echter een doodslag van zaterdag jl. De politie is op zoek naar getuigen van de doodslag in de Loderstraat waarbij een 36 jarige Rotterdammer om het leven kwam.

Op 4 juli jl werd een vestiging van de Zeeman aan de Oude watering in Rotterdam overvallen. De overvaller had er echter geen rekening mee gehouden dat er geen geld in de kassa zat.

In Schiedam werd op 14 augustus een plofkraak gepleegd op de Albert Heijn in de Hof van Spaland. Een grote ravage was het gevolg en de politie zoekt de daders hiervan.

Naast deze zaken wordt er in Bureau Rijnmond ook aandacht besteedt aan een vernieling in Brielle en een inbraak aan de Straatweg in Rotterdam.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.