NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL - De Primera aan de Dorrestein is zaterdag 15 juni, even voor 17.00 uur, overvallen door drie mannen. De mannen droegen donkere kleding en hadden hun gezichten bedekt toen zij de winkel binnen renden en geld eisten.

Overval


Klanten en medewerkers zagen dat de overvallers dreigden met wapens terwijl ze het geld eisten. De eigenaar van de winkel wist een van de wapens op enig moment weg te nemen, waarna er een worsteling ontstond met de overvallers waarbij de eigenaar gewond raakte. De overvallers gingen er vervolgens vandoor. Mogelijk zijn ze in een auto gestapt en weggereden. De eigenaar liep een wond op aan het gezicht en moest naar het ziekenhuis voor behandeling hieraan.

Heeft u informatie?


De recherche heeft al enkele getuigen gesproken en verzoekt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zich te melden via 0900 – 8844. Daarnaast is de recherche op zoek naar camerabeelden. Getuigen die beelden hebben, worden ook verzocht dit te melden bij de recherche. U kunt dit ook melden via Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.