IJSSELMONDE - In de nacht van zaterdag 14 december op zondag 15 december werden twee jongens van 16- en 15 jaar slachtoffers van een straatroof. Een van de slachtoffers werd hierbij gestoken in zijn been. De politie zoekt naar getuigen, camerabeelden en/of andere info over de straatroof en het steekincident.

Wanneer een groep jongeren op 15 december omstreeks 3 uur s ’nachts bij een portiek aan de Elslopoort rondhangen, worden ze verrast door zeven jongens tussen de 16 en 17 jaar oud. Deze jongens hebben meerdere steek- en schietwapens bij zich en eisten het geld van de twee slachtoffers. Een van de slachtoffers stond zijn jas, mobiele telefoon en contanten aan geld af aan de verdachten. Het andere slachtoffer werd neergestoken toen hij aangaf geen geld bij zich te hebben. De 16-jarige Rotterdammer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Getuigen gezocht
Momenteel is de politie volop bezig met het onderzoek naar de groep jongens die verantwoordelijk is voor het steekincident en de straatroof. Alle info over deze groep jongens en/of de straatroof zelf is welkom. Heeft u meer informatie dat het onderzoek verder kan helpen, bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Tips melden kan ook via onderstaand tipformulier of via de site van Meld Misdaad Anoniem.