ROTTERDAM - Rond 06.00 uur in de ochtend van 12 mei werd een zwaargewonde man aangetroffen bij het Marconiplein. De hulpdiensten werden ingeschakeld en hebben de man nog gereanimeerd, maar dat mocht helaas niet meer baten. De 28-jarige Rotterdammer overleed op straat. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht. De politie zoekt getuigen.


Waarschijnlijk heeft er een steekincident plaatsgevonden rond het Marconiplein, waardoor het slachtoffer zwaargewond raakte. Wat de aanleiding voor het steekincident is geweest, wordt onderzocht. De politie is meteen begonnen met het veiligstellen van sporen, het spreken van getuigen en het opvragen van camerabeelden. UPDATE: de politie heeft op maandagmiddag 13 mei in Dordrecht een 23-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Zijn rol wordt onderzocht.

Informatie gezocht

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden (denk ook aan dashcambeelden van uw auto) of andere informatie dat het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de politie via één van de onderstaande mogelijkheden.