ROTTERDAM - In het onderzoek naar de invoer van een grote partij verdovende middelen begin juni heeft de politie maandagmorgen een 27-jarige Rotterdammer in zijn woning aangehouden.

De politie kwam de man op het spoor via contacten die hij heeft in de Rotterdamse haven. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de invoer, via de Rotterdamse haven, van een grote hoeveelheid verdovende middelen begin juni. Mogelijk is dat dezelfde partij waar de sinds 14 juni vermiste Mohamed Anaya een rol in heeft gespeeld. Het onderzoek naar de zaak loopt. In de woning van de 27-jarige man heeft de politie een aanzienlijk geldbedrag gevonden. De man die door de politie is aangehouden zit vast.

Vermissing Mohamed Anaya
Sinds vrijdagmiddag 14 juni ontbreekt nog steeds ieder spoor van de 26-jarige Mohamed Anaya, uit Rotterdam IJsselmonde. De familie van Mohamed maakt zich ernstige zorgen.

€10.000 voor de tip die leidt naar Mohamed Anaya
Het politieteam is nog steeds bezig met het onderzoek naar de vermissing van Mohamed. Het Openbaar Ministerie in Rotterdam heeft een beloning uitgeloofd van € 10.000,- voor de gouden tip die leidt naar hem.

Heeft u tips? Of andere waardevolle informatie?
Bel dan met 0900-8844 of met de gratis opsporingstiplijn op 0800-6070, of als u liever anoniem wilt blijven, met 0800-7000. Ook kunt u onderstaand tipformulier invullen. Of mailen met het team: tgo.rotterdam.team2@politie.nl