ROTTERDAM - In Bureau Rijnmond, het Regionaal opsporingsprogramma van politie en Justitie, worden wekelijks verschillende misdrijven getoond. De politie hoopt dat de kijker informatie heeft die haar kan helpen bij het oplossen van de misdrijven.Woningoverval


Deze week is één van die misdrijven een woningoverval in Spijkenisse waarbij de bewoners ernstig werden bedreigd en mishandeld. Er werden verschillende spullen uit de woning meegenomen, waar afbeeldingen van worden getoond.

Autospiegels
Autospiegels zijn kennelijk een gewild object in het Westland. Spiegels van dure automerken werden daar nl gestolen door een man. Daarbij werd ook nog eens veel schade aangericht aan de auto’s. In Bureau Rijnmond worden beelden getoond van de dader.

Sedar Soares
Naast de overval en de gestolen autospiegels deze week ook aandacht voor de Cold Case over Sedar Soares en de herkenbare beelden van twee straatrovers aan de Boergoensevliet in Rotterdam.


Kijk op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.