ROTTERDAM - Op de vroege zondagmorgen werden twee jonge Rotterdammers beroofd in een woning aan de Verboomstraat. In ieder geval drie van hun belagers zijn aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Om 05:30 uur drongen vermoedelijk drie tot vijf jongeren de woning binnen. In de worsteling die daarop volgde raakte de twee 17-jarige slachtoffers lichtgewond. Hun jonge belagers verlieten kort daarop de woning en wat ze buit maakten wordt onderzocht. Toegesnelde agenten konden korte tijd later drie jonge verdachten in de omgeving aanhouden. Het 15-jarige meisje en de twee jongens van 17 en 19 jaar, allen Rotterdammers, zitten vast. De twee jonge slachtoffers zijn voor behandeling van lichte verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd.

Iets gezien?
De politie vermoedt dat nog een tweetal betrokken is en kan uw hulp gebruiken om hen te vinden. Heeft u iets gezien of gehoord en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie? Bel dan 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000 of meld via meldnmisdaadanoniem.nl.