ROTTERDAM - Een 15-jarige jongen uit Schiedam werd zaterdag aan het begin van de avond met een steekwond gevonden op het Kruisplein. Het steken zelf gebeurde waarschijnlijk ergens in de omgeving van de Diergaardesingel en/of Batavierenstraat. De politie doet onderzoek naar de exacte locatie, de aanleiding en de dader. Voor dit onderzoek zijn getuigen en camerabeelden van groot belang.


De gewonde jongen werd gisteren naar het ziekenhuis gebracht waar hij is behandeld aan zijn verwonding. Hij raakte rond 19.00 uur gewond. De politie zette het gebied af en onderzocht het gebied op aanwijzingen en sporen. Camerabeelden en getuigen kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord of informatie over de aanleiding, neem dan alstublieft contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844. Wilt u een anonieme tip doorgeven dan kan dat via M. op 0800-7000.

Heeft u beschikking over een beveiligingscamera of dashcam in de omgeving van de Diergaardesingel, Batavierenstraat, West-Kruiskade of het Kruisplein en is daarop iets te zien wat te maken kan hebben met dit steekincident, ook dan willen wij u vragen contact op te nemen met de politie.