ROTTERDAM - Wie heeft er informatie over twee branden die plaatsvonden op zondag 8 november 2020? In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 november is er omstreeks 01.00 uur brand uitgebroken in een bedrijfspand aan de Slinge in Rotterdam. In diezelfde nacht was er ook een autobrand aan de Tiesselinswaard in IJsselmonde. Heeft u tips, neem contact met ons op.


Oorzaak
Boven het bedrijfspand zijn woningen gevestigd. Omwonenden verklaarden iets voor de brand glasgerinkel gehoord te hebben, waarna de brand uitgebroken is. Momenteel onderzoeken we de oorzaak en of er sprake is van brandstichting. Wij verhoren getuigen, kijken de beelden uit en zijn nog in afwachting van forensische uitslagen.

Autobrand Tiesselinswaard
Naast deze brand brandde er anderhalf uur later een auto uit Tiesselinswaard in IJsselmonde. De auto is in beslag genomen en wordt onderzocht. Onduidelijk is of deze twee branden mogelijk verband houden met elkaar.

Iets gezien of gehoord?
Heeft u iets gezien wat mogelijk verband met de branden? Neemt u dan contact met ons op. Bent u bijvoorbeeld in het bezit van camerabeelden? Dan vragen we u deze met ons te delen. Neem contact met ons op door de Opsporingstiplijn te bellen op 0800-6070 of maak gebruik van het tipformulier op deze pagina. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik het meldingsformulier van M-online.