ROTTERDAM - De politie zoekt getuigen van een steekincident aan de Grote Beer in Rotterdam van donderdagavond rond 22:30 uur. Hierbij is een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond geraakt. Een 15-jarige jongen uit Maassluis is in de nabije omgeving kort na het incident aangehouden. Zijn rol wordt onderzocht. De politie doet onderzoek naar (de toedracht van) het incident en komt graag in contact met getuigen die meer kunnen vertellen over wat er precies is gebeurd.


Rond 22:30 uur krijgt de politie melding van een steekincident aan de Grote Beer in Rotterdam. Ter plaatse treft de politie één slachtoffer, de 47-jarige. Hij ontvangt direct eerste hulp en wordt vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. Ook hoort de politie dat er mogelijk meer mensen betrokken waren en mogelijk gewond zijn geraakt. Een 15-jarige jongen uit Maassluis wordt kort na het incident in de omgeving aangehouden. Hij is niet gewond.

De politie heeft met getuigen gesproken en stelt beelden veilig. Toch benadrukt de politie dat personen die getuigen zijn geweest van het incident, maar nog niet met de politie gesproken hebben, alsnog contact opnemen. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.