ROTTERDAM - Zaterdagavond rond 19.10 uur is de supermarkt Dirk van den Broek aan de Goudsesingel in Rotterdam overvallen. De supermarktmedewerker werd bedreigd met een mes en er werd een geldbedrag weggenomen. De politie zoekt getuigen.


De overval werd gepleegd door twee jonge mannen. Zij bedreigden de winkelmedewerker met een mes en konden zo een nog onbekend geldbedrag meenemen. Eén van de winkelmedewerkers raakte licht gewond. Nadat de daders de buit binnen hadden, vluchtten ze via de achterzijde van het supermarktpand.
De politie startte meteen een onderzoek en zocht naar de verdachten. Helaas leverde een zoekslag in de omgeving tot nu toe nog niets op.

Signalement
We zijn op zoek naar twee jonge, slanke mannen (ongeveer in de leeftijd tussen de 16 en 23 jaar). Verdachte één droeg een zwarte jas, zwart trainingspak en een blauw mondkapje. Verdachte twee droeg een zwarte jas, spijkerbroek en ook een blauw mondkapje.

Hulp gevraagd
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u videobeelden die ons kunnen helpen in het onderzoek? Dan komen we graag in contact met u via één van de onderstaande manieren.