ROTTERDAM - Een auto reed dinsdagavond rond 20.00 vanaf de Hoornweg vol in op een auto die geparkeerd stond op de Van Adrichemweg. In de geparkeerde auto zat een man, die daarbij gewond raakte. De bestuurder van de auto die de auto van het slachtoffer in de flank raakte, ging er na de aanrijding te voet vandoor. Inmiddels is er een 49-jarige Rotterdammer aangehouden, onderzocht wordt of hij de verantwoordelijke is. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding of de vluchtende verdachte. Alle informatie en beeldmateriaal is welkom.

De aanrijding vond plaats enkele minuten na 20.00 uur. Wellicht zijn er mensen die opgeschrikt zijn door de klap en hebben gezien dat de verantwoordelijke bestuurder uit de auto is gevlucht. Na de melding waren hulpdiensten snel ter plaatse. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek in de omgeving leidde tot de aanhouding van de 49-jarige Rotterdammer. Zijn betrokkenheid bij de aanrijding wordt onderzocht. Het team Verkeersongevallenanalyse (voa) doet technisch onderzoek.

Getuigen die nog niet met agenten hebben gesproken en mogelijk meer kunnen vertellen over het incident of misschien zelfs bewakings- of dashcambeelden hebben, wordt gevraagd om hun informatie te delen. Vul onderstaand tipformulier in of bel met 0900-8844.