ROTTERDAM- Een woordenwisseling in een café aan de Catullusweg mondde vannacht uit in een vechtpartij tussen vier bezoekers. Twee mannen van 48- en 58 jaar uit Rotterdam raakten hierbij gewond, waarvan één ernstig. De politie is op zoek naar de twee andere mannen die betrokken waren.


Rond 00.40 uur ging het mis in het IJsselmondse café. Na een woordenwisseling tussen de vier mannen sloeg één man de 48-jarige Rotterdammer in het gezicht. Toen de 58-jarige man het wilde sussen werd hij door dezelfde man meerdere keren geslagen op zijn hoofd. Een andere man kwam erbij en gaf de 58-jarige man, terwijl hij al op de grond lag, nog een aantal schoppen. De 58-jarige man raakte hierbij ernstige gewond, een stuk van zijn oor is gescheurd. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De twee vechtersbazen zijn gevlucht richting het Spinozapark, de politie is naar ze op zoek.

Heeft u iets gezien?

Beide mannen zijn rond de dertig jaar. De een is blank, kaal en droeg een blauwe trui en jeans. De andere man is licht getint en droeg een pet en zwarte parka jas. De politie bekijkt camerabeelden en spreekt met getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over deze vechtpartij? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl