ROTTERDAM - In Bureau Rijnmond, het Regionaal opsporingsprogramma van politie en Justitie, wordt wekelijks de hulp van de kijker gevraagd bij het oplossen van misdrijven. Daar is deze week geen uitzondering op.Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen

Er zullen onder andere beelden worden getoond van een overvaller in Vlaardingen. Maar ook van een man die iemand een messteek toebrengt op de Dordtselaan en van een auto, die mogelijk betrokken is bij een brandstichting in Schiedam.


Verkeersmisdrijf
Wat niet zo vaak voorkomt in Bureau Rijnmond, zijn verkeersmisdrijven, maar de zaak die donderdag wordt belicht is zo ernstig dat de politie alles op alles zet om deze zaak op te lossen. Een 32-jarige vrouw raakte op 10 januari zeer ernstig gewond toen zij op de Mathenesserlaan werd aangereden door een automobilist.

Vernieling begraafplaats
Verder zal in Bureau Rijnmond van morgen aandacht worden besteedt aan een vernieling op een begraafplaats in Dordrecht en een diefstal in Wassenaar. De betaalpas die bij dit laatste incident werd gestolen, werd daarna gebruikt op verschillende locaties in Rotterdam.


Met deze onderwerpen is er geen reden om niet te kijken naar Bureau Rijnmond. Kijk daaro m op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.