ROTTERDAM - De politie is een groot onderzoek gestart naar aanleiding van een steekincident dat dinsdagochtend heeft plaatsgevonden in een woning aan de Meester Arendstraat in Rotterdam-Charlois. Een 17-jarige jongen en 44-jarige vrouw zijn hierbij geraakt. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd de jongen te reanimeren, maar dat mocht niet baten.


De 17-jarige jongen en zijn 44-jarige moeder waren in hun woning toen even na half tien ’s ochtends de steekpartij plaatsvond. Het is nog onduidelijk wat er in de woning is gebeurd en waarom. Omwonenden spreken over drie personen die rennend het portiek van de desbetreffende woning hebben verlaten na het steekincident. De politie neemt deze informatie mee in het onderzoek.

TGO
De Forensische Opsporing doet uitgebreid onderzoek in de woning. Ook wordt gesproken met omwonenden en bekenden van de familie om meer duidelijkheid te krijgen over wat zich mogelijk heeft afgespeeld. De politie zet een groot team van 20 rechercheurs (TGO) op het onderzoek.

Heeft u vanmorgen op of rond de Meester Arendstraat iets verdachts gezien of gehoord, dan komt de politie graag met u in contact. Beschikt u over beelden, zoals een deurbelcamera of dashcam, dan vragen wij u te kijken of daar iets op staat wat verband zou kunnen houden met het dodelijke steekincident. Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen, neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier via deze site. Blijft u liever anoniem, bel dan met 0800-7000 of ga naar Meld Misdaad Anoniem.