ROTTERDAM - Een 16-jarige jongen raakte woensdagavond rond 18.00 zwaar gewond bij een steekincident op de kruising van de Oostzeedijk en de Avenue Concordia. Waarschijnlijk ging aan het steekincident een ruzie in een tram vooraf. Het was een poosje onduidelijk waar het incident precies had plaatsgevonden, omdat de jongen werd aangetroffen op het Haringvliet. Naar de verdachte wordt gezocht.


Even voor 18.00 troffen agenten na een melding op het Haringvliet een 16-jarige Rotterdammer aan. Hij had zware verwondingen van messteken. Zij verleenden eerste hulp, waarna ook een ambulance arriveerde en de jongen aanspreekbaar naar het ziekenhuis brachten.

Het onderzoek naar de verdachte en naar de plek waar het incident had plaatsgevonden startte direct. Dat leidde nog niet tot een aanhouding, maar wel naar vermoedelijke plaats delict: de tramhalte op de kruising van de Oostzeekdijk en de Avenue Concordia. Forensische Opsporing doet daar sporenonderzoek.

Iedereen die meer informatie heeft of misschien zelfs beelden van de ruzie of het steekincident, wordt gevraagd om dat zo snel mogelijk met ons te delen. Dat kan via de onderstaande mogelijkheden.