ROTTERDAM - Maandagavond is een maaltijdbezorger overvallen op de kruising Pendrechtpad met de Kromme Zandweg in Rotterdam. Hij raakte niet gewond.


Rond 23.10 uur gooide een jongen uit het niets ineens een fiets voor de bezorgscooter. De 18-jarige bezorger uit Rotterdam viel over de fiets heen en werd vervolgens bedreigd met een mes. Hij moest zijn portemonnee geven. De overvaller ging er met een klein bedrag op de fiets er vandoor. Een man ontfermde zich over de maaltijdbezorger. We komen graag in contact met hem. Ook komen we graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de overval.

Signalement
We zijn op zoek naar een donkergetinte jongen. Hij is tussen de 15-18 jaar oud en sprak goed Nederlands. Hij droeg een zwarte pet en trainingsbroek, een wit trainingsvest en hij droeg een blauw mondkapje voor zijn mond en neus.

Informatie
Heeft u iets opvallends gezien afgelopen nacht? Heeft u camerabeelden of andere informatie wat van belang is voor het onderzoek en heeft u nog niet gesproken met agenten? Bel dan de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem 0800-7000.