ROTTERDAM - Wat ‘even’ een telefoonverkoop door een 18-jarige Rotterdamse moest zijn veranderde, gisteravond op de Kopenhagenstraat, in een steekincident waarbij haar 50-jarige vader gewond raakte.


Rond kwart over elf belde de ‘koper’ aan bij de woning aan de Kopenhagenstraat. De 18-jarige dochter had een telefoon te koop aangeboden op Marktplaats. Tijdens de overdracht van het geld gedroeg de koper zich dusdanig schimmig dat de 50-jarige vader zich met de overdracht van het geld bemoeide. De man ging de koper achterna en werd neergestoken. De verdachte ging er vervolgens zonder buit op de fiets vandoor.

Onderzoek in de buurt
Direct werd door gealarmeerde agenten een onderzoek in de buurt ingesteld. Helaas werd de verdachte, een jongen met zwart krulhaar, gekleed in een trainingsbroek, niet aangetroffen. Camerabeelden in de directe omgeving zijn veiliggesteld en worden uitgekeken.

Het slachtoffer kon na behandeling in het ziekenhuis gelukkig terug naar huis.

Wie weet wat of heeft wat gezien?
Het opsporingsteam zou zeer geholpen zijn als er getuigen van het incident zijn, die zich melden bij de politie. Heeft u informatie, neemt u dan contact op met telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Door het onderstaande tipformulier in te vullen kan het ook!