ROTTERDAM - Een 25-jarige man raakte gisteravond rond 22:45 uur gewond, nadat een nog onbekende dader in een ruzie een kogel op hem afvuurde bij de Schonebergerweg in Rotterdam. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer zat met een aantal mensen in een kleine zwarte auto toen er onenigheid ontstond. Bij Coolhaven stapte het gezelschap uit de auto, waar de ruzie uitliep op een vechtpartij. Op de Schonebergerweg werd een vuurwapen getrokken, waarna het slachtoffer werd beschoten. Vervolgens kreeg hij ook nog een klap op zijn hoofd met het vuurwapen. De groep maakte zich vervolgens in de auto uit de voeten richting het centrum van de stad. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart.

Heeft u informatie?
Van de daders ontbreekt ieder spoor. Meer informatie is van harte welkom! Heeft u iets gehoord of gezien en nog niet met de politie gesproken? Bent u wellicht in het bezit van camerabeelden? Bel dan met 0900-8844, of meld uw info anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in.

Vuurwapens van straat
Niemand wil het slachtoffer worden van wapengebruik. Een vuurwapen heb je niet zomaar. Vroeg of laat wordt het gebruikt en worden daarmee nieuwe slachtoffers gemaakt. Help wapens de wijk uit. Elk vuurwapen van de straat is er één. Politie en het OM kunnen aan de slag met informatie die burgers in vertrouwen kunnen delen en die info kan een beloning waard zijn! Voor meer informatie: https://www.politie.nl/nieuws/2019/september/19/07-rotterdamse-beloning-voor-melden-vuurwapen.html.