ROTTERDAM - Op de Wolphaertsbocht kregen agenten afgelopen nacht rond 3.40 uur een melding dat er geschoten was na een ruzie in café. Agenten hielden meteen vier verdachten aan. In de omgeving van de Wolphaertsbocht werden geen gewonden aangetroffen, maar korte tijd later werd in het ziekenhuis een gewonde man opgenomen. Ook hij is aangehouden.


Er is direct na de melding een onderzoek ingesteld. De bezoekers van het café werden gefouilleerd. In de omgeving werden meerdere hulzen gevonden en in beslag genomen. Gesproken is met verschillende getuigen en er zijn camerabeelden in beslag genomen. Vier mannen in de leeftijd van 28 – 48 jaar uit Rotterdam werden aangehouden. Hun rol en betrokkenheid wordt onderzocht.

Er werden geen gewonden aangetroffen in de omgeving van de Wolphaertsbocht , maar bij een ziekenhuis werd later die nacht een man gewond opgenomen. Het gaat om een 24-jarige Rotterdammer. Ook hij is aangehouden. Bij het ziekenhuis stond een auto waar het slachtoffer vermoedelijk heeft ingezeten. De auto is in beslag genomen en wordt op sporen onderzocht.

Informatie?
Het opsporingsteam komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord. Ook ontvangen rechercheurs graag camera of eventuele dashboardbeelden. Heeft u informatie wat het onderzoek kan helpen? Neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.