ROTTERDAM - Op de 's-Gravendijkwal in Rotterdam is zaterdagavond 19 juni een man neergeschoten in een avondwinkel. Rechercheurs komen graag in contact met getuigen en/of mensen die camerabeelden hebben.


Rond 22.30 uur stopten twee mannen op een scooter voor de avondwinkel op de ’s-Gravendijkwal in Rotterdam. Eén van de mannen liep de winkel in en schoot een 50-jarige man uit Rotterdam neer. Hij ging er daarna meteen vandoor en sprong weer achterop bij de bestuurder van de scooter.

De man die de 50-jarige Rotterdammer neer schoot, was donker gekleed in een zwarte hoodie, droeg witte sneakers en een wit mondkapje. De bestuurder van de scooter was donker gekleed, droeg een helm en een jas met een bruine bovenkant en een groene onderzijde. Ze gingen er samen vandoor via de Zwaerdecroonstraat richting de Claes de Vrieselaan.

Het slachtoffer is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. Agenten zijn meteen een onderzoek gestart. Er zijn sporen en camerabeelden veiliggesteld.

Heeft u informatie?
Rechercheurs komen graag in contact met mensen die iets hebben gezien, gehoord of camerabeelden hebben. Heeft u tussen 22.00 en 23.00 uur iets verdachts gezien? Heeft u de man(nen) zien aankomen of weg zien rijden? Heeft u camerabeelden, bijvoorbeeld van een deurbel of dashcam. Of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang zijn, neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaande manieren.