ROTTERDAM - Bij een steekincident aan de Zoutziedersstraat in Rotterdam, Delfshaven, is woensdag aan het begin van de avond een 22- jarige man uit Rotterdam om het leven gekomen. De politie is op zoek naar de verdachte die er met de auto vandoor is gegaan.


Rond 19.00 uur woensdagavond kreeg de politie een melding dat er een zwaargewonde man op straat lag. De reanimatie werd opgestart, maar ondanks de inspanningen van de hulpdiensten konden zij het slachtoffer niet meer redden. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

We weten nog niet wat de aanleiding was van het steekincident, wat er aan vooraf gegaan is en wie de dader is. Direct is in de omgeving van de Zoutziedersstraat een uitgebreid onderzoek gestart. Er wordt buurtonderzoek gedaan en de politie stelt sporen veilig. Aangezien er nog niemand aangehouden is, zijn wij op zoek naar getuigen.

Heeft u de verdachte gezien of heeft u meer informatie over de zaak? Of heeft u camerabeelden (denk ook aan dashcambeelden en videodeurbelbeelden)? Neem dan contact op met de politie via de onderstaande manieren.