Rotterdam - Bureau Rijnmond, het regionale opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, wordt wekelijks uitgezonden op RTV Rijnmond en de kijker reageert zeer regelmatig met goede tips. Ook deze week kunnen wij weer mooie resultaten melden.Rellen

Net als vorige weken zullen nu opnieuw beelden worden getoond van relschoppers op de Beijerlandselaan en omgeving. Deze week worden er foto’s getoond van verdachten die politiemensen hebben aangevallen en belaagd met stenen, verkeersborden, stalen pijpen en verder met alles wat zij voorhanden hadden.

Geweld

Verder wordt in de uitzending aandacht gevraagd voor een zware mishandeling op de Dordtsestraatweeg en een poging doodslag op de Diergaardesingel, beiden in Rotterdam.

Overval

Op 12 december werd een vestiging van de Wibra op de Schiedamseweg in Rotterdam overvallen door een man. Hij kwam en ging op een fiets. Er zijn beelden van de overvaller.

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.