ROTTERDAM - De overvaller is gepakt, nu zijn jas nog vinden; donderdag in Bureau Rijnmond.Hoek van Holland


Dinsdag 1 oktober werd een snackbar aan de Huydecoperstraat in Hoek van Holland overvallen door en man. Na onderzoek door de politie kon enkele dagen later een 16 jarige jongeman uit Hoek van Holland worden aangehouden. De politie is nu nog op zoek naar zijn jas en het mes dat bij de overval werd gebruikt.

Woninginbraak
Verder aandacht voor een woninginbraak in Capelle aan den IJssel en een diefstal met geweld in de Hellevoetstraat in Rotterdam.

Straatroof
Een straatroof is het vierde onderwerp in Bureau Rijnmond van deze week. In de Kipstraat in Rotterdam zat een vrouw nietsvermoedend een filmpje te kijken op haar smartphone toen deze door een voorbij rijdende fietser uit haar handen werd gegrist. Van de dader zijn goede beelden beschikbaar.


Reden genoeg om te kijken dus naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.