ROTTERDAM - Seizoen 6 van Bureau Rijnmond gaat donderdag van start en één van de zaken die wordt behandeld is de diefstal van het spaargeld van een bejaarde Rotterdammer.


Mooie praatjes
Het slachtoffer trapt in de mooie praatjes van een ‘dame’ neemt haar mee naar zijn huis. Daar weet zij zijn spaargeld te pakken te krijgen en zij gaat er mee vandoor. Er zijn beelden van deze mevrouw en de politie hoopt dat een kijker van Bureau Rijnmond haar herkent.

Raisa Fairbairn
Verder in de uitzending onder andere aandacht voor de dood van Raisa Fairbairn. Deze 28-jarige is dinsdagochtend 7 januari in het water bij de kop van Zuid terechtgekomen en is als gevolg daarvan overleden. De politie zoekt een belangrijke getuige.

Spijkenisse
In Spijkenisse kwam in de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 december aan de Rammenasdreef een 44-jarige Rozenburger om het leven. De man had verschillende steekwonden. Er is al veel onderzoek gedaan, maar de politie heeft toch nog enkele vragen.

Sumatraweg
In de nieuwjaarsnacht, om ongeveer 00:25 uur troffen politiemedewerkers een zwaargewonde man aan in een woning aan de Sumatraweg te Rotterdam. De man verkeert nog steeds in levensgevaar. De politie heeft inmiddels vijf verdachten aangehouden, maar gaat er vanuit dat er meer mensen bij deze zware mishandeling zijn betrokken. De politie wil graag dat iedereen die betrokken is bij de mishandeling zich meldt bij de politie.

Kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.