ROTTERDAM - Een man gaf dinsdagavond zijn bestelling door in een patatzaak aan het Bergpolderplein in Rotterdam en liep daarna naar buiten. Hij kwam even later terug met een plastic tas. Niet om zijn bestelling in te doen, maar het geld dat hij van de medewerkster eiste. De politie onderzoekt de overval en komt graag in contact met getuigen.


De overval vond rond 21.00 uur plaats. De medewerkster stond op dat moment alleen in de zaak. De overvaller schreeuwde dat hij geld wilde. Uit de manier waarop de man zijn hand onder zijn jas hield, maakte het bange slachtoffer op dat hij vermoedelijk een wapen bij zich had. Ze gaf hem geld. De overvaller sloeg daarna op de vlucht. Toegesneld personeel heeft nog gezocht naar de verdachte. Die zoektocht en het onderzoek van de politie hebben nog niet tot een aanhouding geleid.


Informatie
De verdachte is een kleine, licht getinte man. Hij rende weg in de richting van de Rozenlaan. Heeft u iets gezien of gehoord van de overval? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen? Neem contact op via 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Wilt u anoniem blijven? Bel M. op 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl