ROTTERDAM - De politie houdt vrijdagavond 23 augustus tussen 20.00 uur en 21.00 uur een passantenonderzoek in de omgeving van de Pleinweg en Goereessestraat in Rotterdam-Zuid. We hopen daarbij mensen te spreken die mogelijk meer informatie hebben over een steekincident dat daar op dinsdag 13 augustus rond 21:45 uur plaatsvond.

Beeld: locatie van het steekincident, verkeerslichten kruising Pleinweg en Goereesestraat

Bij dit steekincident raakte een 30-jarige man gewond. Hij is met snijwonden aan armen en bovenlichaam op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

De vermeende dader is door de politie aangehouden. Via het passantenonderzoek hoopt de politie extra informatie over die avond te krijgen.

Verkeersruzie
De aanleiding was een verkeersruzie tussen twee automobilisten. Dader en slachtoffer stonden naast elkaar voor het verkeerslicht dat op de foto is afgebeeld. Dit is op de kruising van de Pleinweg en Goereesestraat. Het slachtoffer werd in zijn auto en op straat belaagd met een mes.

Tips?
Heeft u iets gezien van dit steekincident? Of heeft u wellicht camerabeelden? Wij willen graag met getuigen spreken die daar in de buurt waren. Die informatie kan ons helpen bij het onderzoek. Alle informatie is welkom. Bel 0900-8844 of meld uw informatie anoniem via M op 0800-7000.